Afdødekontakt

LAVOYANTE

V / L I L I A N   J E P P E S E N
Tlf.: 201 207 44

AFDØDEKONTAKT

er for dig, der har mistet en kær. Nåede du ikke at sige farvel, eller kunne du ikke? Har du dårlig samvittighed over et eller andet? Er savnet så stort, at du nærmest er gået i stå i dit liv og har mistet glæden ved livet? Det er ikke kun de efterladte der savner, de afdøde savner lige så meget, og det kan være meget frustrerende for dem ikke at kunne fortælle de efterladte, at de stadig er der, bare uden den fysiske krop. 

KAN MAN TALE MED DE DØDE?


Ja, det kan man, og har du et ønske om at få kontakt til en afdød, som du savner eller gerne vil spørge om noget, kan jeg hjælpe dig. Dog skal du være opmærksom på, at det er de afdøde, der vurderer, om du er klar til kontakten, og hvis ikke du er det, så kan de sende en anden afdød, eller slet ingen.


Det er ikke altid, at den afdøde kommer igennem lige fra starten, så som regel starter jeg med at give dig normal clairvoyance, og hen af vejen dukker de afdøde op. 


Jeg har ikke brug for at se foto, smykker eller andet, så det behøver du ikke at tage med.


Det kan være følelsesmæssigt hårdt endelig at få snakket med en man savner, så du må være forberedt på at komme til at græde undervejs. Det er jeg vant til, og det er en vigitg del af processen med at bearbejde savnet.


Kan man tale med de døde. Afdødekontakt ved clairvoyant og medie Lilian Jeppesen

Når vi dør, lever vores sjæl videre, det er kun vores fysiske krop, der dør. Og det er muligt at sætte sig i kontakt med denne sjæl og bringe budskaber videre til de efterladte.

De afdøde kan beskrive sig med udseende, væremåde, dødsårsag, ved at vise mig for eksempel et smykke der har en bestemt relation til efterladte, sin stemme eller andre måder. Lige som efterladte har forskellige årsager til at ønske kontakt med en afdød, kan afdøde også have forskellige årsager til at ønske at blive kontaktet. 


Hvis det kun er afdøde, der ønsker at få kontakt, kan de inspirere efterladte til at opsøge en clairvoyant/medie ved at gøre sig bemærket på forskellige måder. Der er mange måder de kan gøre dette på, for eksempel ved at dukke op i drømmene, sende en duft af sin parfume, lugt af tobak, tænde og slukke lyset/radioen/tv'et, tage i dørhåndtag, lave hørbare skridt osv. osv. De kan ønske kontakten, fordi de savner efterladte, de vil gerne sige undskyld for et eller andet, de ønsker at hjælpe efterladte med et eller andet i dennes hverdag, som vil gøre tingene nemmere for den efterladte, eller de kan ganske enkelt bare ønske at sige, at de har det godt. 

 
 
 
 

Har du spørgsmål til emnet afdøde, eller ønsker du at bestille en tid, kan du udfylde kontaktformularen, og du hører fra mig hurtigst muligt.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller sende mig en sms på tlf. 201 207 44.

Lavoyante v/Lilian Jeppesen  |  CVR.nr. 38068458  

Krogslundvej 6  |   6621 Gesten  |  tlf. +45 201 207 44

Copyright @ Lilian Jeppesen