Afdødekontakt

LAVOYANTE

V / L I L I A N   J E P P E S E N
Tlf.: 201 207 44

KAN MAN TALE MED DE DØDE?


Ja, det kan man, og har du et ønske om at få kontakt til en afdød, som du savner eller gerne vil spørge om noget, kan jeg hjælpe dig. Dog skal du være opmærksom på, at det er de afdøde, der vurderer, om du er klar til kontakten, og hvis ikke du er det, så kan de sende en anden afdød, eller slet ingen.


Det er ikke altid, at den afdøde kommer igennem fra starten, så som regel starter jeg med at give normal clairvoyance, og hen af vejen dukker de afdøde op. Jeg har ikke brug for at se foto, smykker eller andet, så det behøver du ikke at tage med.


Det kan være følelsesmæssigt hårdt endelig at få snakket med en man savner, så du må være forberedt på at komme til at græde undervejs. Det er jeg vant til, og det er en vigitg del af processen med at bearbejde savnet. Lige som de efterladte savner afdøde, kan de afdøde også savne de efterladte og ønske at få kontakt til dem. De kan gøre de forskellige ting, som eksemplerne jeg har skrevet på forsiden for at få efterladte til at opsøge et medie/clairvoyant.

Afdødekontakt og clairvoyance ved clairvoyant og hestehvisker Lilian  Jeppesen, Gesten, Vejen