AFDØDEKONTAKT

er for dig, der har mistet en kær. Nåede du ikke at sige farvel, eller kunne du ikke? Har du dårlig samvittighed over et eller andet? Er savnet så stort, at du nærmest er gået i stå i dit liv og har mistet glæden ved livet? Det er ikke kun de efterladte, der savner, de afdøde savner lige så meget, og det kan være meget frustrerende for dem ikke at kunne fortælle de efterladte, at de stadig findes, bare uden den fysiske krop. 

KAN MAN TALE MED DE DØDE?


Ja, det kan man.  Har du et ønske om at få kontakt til en afdød, som du savner eller gerne vil spørge om noget, kan jeg hjælpe dig. Dog skal du være opmærksom på, at det er de afdøde, der vurderer, om du er klar til kontakten, og hvis ikke du er det, så kan de sende en anden afdød, eller slet ingen. Det er dog sjældent, de ikke dukker op, men du bør vide, at man ikke kan garantere kontakt. Som regel går der noget tid, før den afdøde viser sig, og indtil da får du en almindelig clairvoyance.


For at komme i kontakt med afdøde, har jeg ikke brug for at se foto, smykker eller andet, så det behø-ver du ikke at tage med.


Pludselig er de der. For at du ved, hvem der vil i kontakt med dig, beskriver de sig selv. Jeg gengiver det, så godt jeg kan, indtil du ved, hvem det er. Nogle gange siger de for eksempel også bare "jeg er din farmor". De beskriver sig med udseende, væremåde, dødsårsag, viser mig et smykke, der har en bestemt relation til dig, deres stemme, kropsholdning osv.


Det kan være følelsesmæssigt hårdt endelig at få snakket med en man savner, Når efterladte har fået "snakket" med afdøde, kan der blive løst op for den sorg, der har knuget dem i mange år.

Afdødekontakt og clairvoyance ved clairvoyant og hestehvisker Lilian  Jeppesen, Gesten, Vejen

Når vi dør, lever vores sjæl vide-re, det er kun vores fysiske krop, der dør. Medier kan sætte sig i kontakt med denne sjæl og brin-ge budskaber videre til de efterladte.

Fik du ikke sagt farvel?

FINDES DER LIV EFTER DØDEN?

Mange er skeptiske overfor det spørgsmål, og lige så mange afviser det blankt. Jeg har dog kommunikeret med så mange afdø-de, at jeg ved, at livet fortsætter i den åndelige verden, når vi siger farvel til det fysiske liv. 


Før klienten kommer til mig for at få kontakt til en afdød, er der som regel sket uforklarlige ting og sager hjemme hos  klienten.  De afdøde forsøger at gøre opmærksom på sig selv, fordi de også kan have et ønske om at snakke med den, de har mistet. Der er mange måder, de kan gøre dette på i din dagligdag. Måske hører du en stille hvisken, en indre stemme eller en "rigtig fysisk" stemme, ser skygger, hører fodtrin, får kuldegys, selv om det er varmt, bliver forskrækket, fordi lyset blinker, eller tv'et bliver skret op og ned i lydstyrke, drømmer om afdøde, pludselig kan du lugte den parfume, afdøde brugte, eller lugte cigaretter/ciga-rer, nogen tager i dørhåndtaget osv.


Du er ikke ved at miste forstanden. Det er de afdøde, der forsøger at fange din opmærksomhed. Lige som du har forskellige årsager til at ønske kontakt med en afdød, kan afdøde også have forskellige årsager til at ønske at blive kontaktet.

De kan savne dig, ønske at sige undskyld for et eller andet, ønske at hjælpe dig med noget i din hverdag, som vil gøre tingene nemmere for dig, eller de kan ganske enkelt bare ønske at sige, at de har det godt.


Når det går op for klienten, at de rent faktisk lige har siddet og kommunikeret med en afdød og må erkende, at der nok alligevel "findes mere mellem himmel og jord" skifter de fra at have været bange for de uforklarlige ting, der er sket derhjemme til faktisk at synes, at det er hyggeligt med disse fænomener. Nu ved de, at det "bare" er afdøde moster, eller hvem det nu måtte være, der lige "kigger forbi".

 
 
 
 

Mangler du svar på noget, som jeg ikke har skrevet om her, eller ønsker du at bestille en tid, kan du evt. udfylde formularen her eller ringe/smse.