Gammel Podcast - det ingen ser

LAVOYANTE

V / L I L I A N   J E P P E S E N
Tlf.: 201 207 44

FINDES DER ENGLE?

Det findes der nok lige så mange meninger om, som der findes oplevelser. Personligt har jeg oplevet flere engle. Jeg ser dem lige så klart og tydeligt, som jeg ser alt muligt andet i min hverdag.


Første gang jeg så en engel, blev jeg meget overrasket og troede ikke mine egne øjne. Men synet blev ved at være der i flere minutter. Også selv om jeg gik væk fra stedet, hvor jeg så den og kom tilbage igen. Den var der stadig. Det lignede en vaskeægte engel med vinger. Den befandt sig i min lade, hvor jeg opbevarede hø og halm til mine heste og i samme bygning havde jeg løsdrift. Englen var meget høj, fra gulv til loft. Dér stod den, foran alle halmballerne. Og jeg undrede mig utrolig meget over, at jeg kunne se den, og også over hvad den ville fortælle mig.

Ved at klikke her kan du høre en optagelse lavet af Amalie Hebel Andersen og Josefine Nygård Hummelmose fra Odense Universitet, der begge studerer til journalist. Podcastet hedder "Det ingen ser" og handler om mine oplevelser med at se engle.

Hør podcast - det ingen ser

ENGLENS BUDSKAB


Det skulle vise sig, at jeg snart skulle miste en af mine elskede heste. Det gik senerehen op for mig, at englen havde vist sig for mig i laden for at fortælle mig dette, og at den ville hjælpe min hest på dens vej ind i den åndelige verden og være der for den og passe på den.


ENGLE og SKYTSENGLE

Siden den oplevelse har jeg set flere engle. De viser sig for mig, når jeg skal miste nogen tæt på mig. Og det gælder både mennesker og dyr.


Vi har alle en skytsengel, der passer på os og guider os, imens vi lever. Nogle mennesker er i bevidst kontakt med deres skytsengel, andre ved ikke, at de findes. Og så er der alle de andre engle, som man også kunne kalde for guider. De er hos os kortere perioder af vores liv, og skiftes ud med jævne mellemrum afhængig af, hvor vi er i vores liv.

Lavoyante v/Lilian Jeppesen  |  CVR.nr. 38068458  

Krogslundvej 6  |   6621 Gesten  |  tlf. +45 201 207 44     

Copyright @ Lilian Jeppesen