CLAIRVOYANCE - hvad er det?

Clairvoyance er et fransk ord og betyder "klarsynethed". At være clairvoyant betyder, at man er klarsynet. Man kalder det for en psykisk evne, og vi har alle clairvoyance liggende latent i os, og alle kan derfor lære at bruge clairvoyance bevidst.

Ordet dækker også over klarfølelse og klarhørelse. Klarfølelse er den mest udbredte evne clairvoyante bruger, og det er også den form, jeg mest bruger. Klarsyn og klarhørelse kommer nogle gange til mig spontant.


Samlet set betyder clairvoyance, at det er muligt at føle eller mærke, hvordan en anden person eller et dyr har det både psykisk og fysisk uden at have fået nogle informationer på forhånd. Clairvoyante der også kan kommunikere med afdøde kaldes også for medier.

FORTID, NUTID, FREMTID

Kan man spå om fremtiden. Kontakt clairvoyant og medie Lilian Jeppesen

Clairvoyance kan give dig klarhed i en situation, hvor du er i tvivl. Det kan være om arbejde, uddannelse og parforhold m.m. Det kan også være, du ønsker at blive lidt klogere på dig selv og få løst op for gamle reaktionsmønstre, blokeringer og traumer, der hindrer dig i at leve det liv, du gerne vil. 


Ofte tænker klienten ikke over, at det problem, man går og tumler med i daglig-dagen, kan have rødder tilbage i fortiden, måske helt tilbage til barndommen og i nogle tilfælde tilbage til tidligere liv. Derfor tager jeg udgangspunkt i nutiden, be-lyser fortiden, og samlet set har det indvirkning på fremtiden.


Mange er nedtrykte, når de kommer, og mange græder undervejs. Dette er en del af processen, og derfor er det vigtigt ikke at holde tårerne tilbage. Jeg er vant til det. Efterhånden som clairvoyancen skrider frem, får klienterne lyset tilbage i øj-nene og mange føler, de er sluppet af med en byrde.

SÅDAN ARBEJDER JEG


Jeg bruger ingen redskaber, når jeg laver en clairvoyance, hverken krystalkugle, kort, pendul, billeder, oplysninger eller spørgsmål fra dig. Du er velkommen til at optage clairvoyancen. Undervejs i beskrivelsen af din situation, kan det ske, at der pludselig dukker afdøde op, der gerne vil snakke med dig.


Jeg belyser, hvad den oprindelige årsag er til din udfordring, eller hvorfor du gang på gang løber ind i det samme problem - det kan ligge flere år tilbage, og det er ikke sikkert, at du er bevidst om det, og slet ikke at det kan have så stor betydning for din dagligdag.


Jeg vil anbefale dig at skrive dine spørgsmål ned, inden du kommer, for når jeg ikke har mere information fra den åndelige verden, som du skal vide, kan du stille dine eventuelle spørgsmål, hvis du stadig har nogle.

Afdøde

Under clairvoyancen kan der komme budskaber til dig fra afdøde venner eller familiemedlemmer.

TELEFONISK eller PERSONLIG CLAIRVOYANCE?

Bor du langt væk fra mig, kan du få clairvoyance over telefonen. Den eneste forskel på en personlig og telefonisk clairvoyance er, at du sparer tid på kørslen, kvalitetsmæssigt er der ingen forskel. 

Tavshedspligt

Jeg arbejder seriøst med clairvoyance og har lige stor respekt for alle, der kommer hos mig. Uanset hvem du er og din position i samfundet, kan vi alle køre fast i livet og have brug for hjælp til at komme videre fra en fremmed person, der ikke har forudindtagede meninger om ens person og liv. Jeg vil jeg få ting at vide om dig, som kun de færreste kender til eller måske slet ingen, men du kan være tryg ved, at de informationer der kommer, ikke kommer videre fra min side af. 

SIDST, MEN IKKE MINDST

Du bør altid huske på, at de budskaber, der kommer under en clairvoyance er råd og vejledninger til dig fra den åndelige verden. Om du bagefter følger dem eller vælger at gøre noget helt andet, er altid 100% dit eget valg. Det vigtigste er, at du føler efter, om det er rigtigt at følge rådgivningen, så du ikke blot gør det, fordi det er blevet sagt under en clairvoyance. Vær opmærksom på at sygdom, ulykke og død aldrig kommer frem under en clairvoyance hos mig, så dette skal du ikke sidde og være bange for at få noget at vide om. 

 
 
 
 

Mangler du svar på noget, som jeg ikke har skrevet om her, eller ønsker du at bestille en tid, kan du evt. udfylde formularen her eller ringe/smse.