Clairvoyance

LAVOYANTE

V / L I L I A N   J E P P E S E N
Tlf.: 201 207 44

CLAIRVOYANCE

Clairvoyance kan bruges til mange ting. Det kan give dig klarhed i en situation, hvor du er i tvivl for eksempel indenfor arbejde, uddannelse og parforhold. Det kan også være, at du gerne vil vide mere om dig selv, eller måske føler du, at du må have en eller anden blokering, der hindrer dig i at leve det liv, som du ønsker - hvorfor reagerer du som du gør i bestemte situationer, hvad hindrer dig i at komme videre, hvilken betydning har din fortid på dit liv i dag og så videre.

Kan man spå om fremtiden. Kontakt clairvoyant og medie Lilian Jeppesen

Kan man spå om fremtiden ved at kigge i krystalkuglen?

HVAD ER

CLAIRVOYANCE?


Clairvoyance er et fransk ord og betyder "klart-seende". Man kalder det for en psykisk evne, og vi har alle clairvoyance liggende latent i os, og alle kan derfor lære at bruge clairvoyance bevidst.


Ordet dækker også over klar-følelse og klar-hørelse. Klarfølelse er den mest udbredte evne clairvoyante bruger, og det er også den form, jeg mest bruger. Klarsyn kommer nogen gange til mig spontant. Det betyder, at det er muligt at føle eller mærke, hvordan en anden person eller dyr har det både psykisk og fysisk uden at have fået nogen informationer på forhånd. Nogle clairvoyante kan også kommunikere med afdøde.

FORTID, NUTID, FREMTID

Få løst op for gamle blokeringer

Jeg arbejder mest i nutiden, fordi det er her og nu, vi har et problem/udfordring. Fortiden spiller stort set altid en rolle, da det jo er fortiden, der er med til at danne vores nutid. Jeg får information fra den åndelige verden om, hvad den oprindelige årsag er til din udfordring / hvorfor du gang på gang løber ind i det samme problem - det kan ligge flere år tilbage, og det er ikke sikkert, at du er bevidst om, at det har så stor betydning for din dagligdag. 

Personlig udvikling

Ved hJælp af clairvoyance kan du dermed få større indsigt i dig selv og få ryddet gamle reaktionsmønstre af vejen, der hindrer dig i at leve det liv, du gerne vil.


HVORDAN LAVER JEG CLAIRVOYANCE?


Jeg bruger ingen redskaber, når jeg laver en clairvoyance, hverken krystalkugle, kort, pendul eller andre ting. Når jeg har stillet ind på dig, videregiver jeg budskaberne til dig fra den åndelige verden. Når jeg er færdig med budskaberne, kan du bagefte stille spørgsmål.


Jeg skal ikke bruge nogen oplysninger fra dig inden clairvoyancen, og du skal heller ikke starte med at stille spørgsmål.


Tavshedspligt

Fra min side kan du føle dig 100% tryg ved, at de informationer der kommer om dig, forbliver mellem dig og mig.

SLIP TVIVL OM:

? • arbejdssituation


 • ægteskab


 • uddannelse


 • familiemæssige forhold


 • boligsituation


 • kost


  • m.v.

  Afdøde

  Under clairvoyancen kan der  også komme budskaber til dig fra afdøde venner eller familiemedlemmer.

  OGSÅ TELEFONISK CLAIRVOYANCE 

  Bor du langt væk fra mig kan du få clairvoyance over telefonen, så du sparer tid på kørsel. Det kan også være, at du synes, det bare er rarere og nemmere lige at tage telefonen. Når du ringer eller skriver til mig for at bestille en telefonisk clairvoyance, aftaler vi en dag og tidspunkt, hvor du ringer mig op. Du vælger selv, hvor lang tid, du vil betale for.

  CLAIRVOYANT HOMEPARTY  OG  POLTERABEND

  Har du og dine veninder lyst til at få en mini-clairvoyance på for eksemepel 15 minutter hjemme hos dig? 


  Du inviterer nogle personer - antallet afhænger af, hvilken måde jeg skal arbejde på - og først fortæller jeg lidt om mig selv og hvad clairvoyance er. Dernæst vælger I, om jeg skal lave clairvoyance i plenum, dvs hvor I alle er samlet og hvor alle kan høre budskaberne til den enkelte (dette kalder man for platformsclairvoyance) eller om I vil have individuelle clairvoyancer på for eksempel et kvarter.


  Ønsker I individuelle clairvoyancer vælger I selv hvor mange minutter I vil have, dog afhængig af antal personer, men typist vælges der 15 minutter.


  For priser, vælg venligst knappen "priser" eller tryk her.

  Skal en af dine veninder giftes?


  Tør du overraske hende med en clairvoyance til polterabend? Eller er du bange for, at jeg siger, at det er den forkerte mand, hun har valgt?


  Frygt ikke - det kommer jeg naturligvis ikke ind på :) Dog opstår der som regel en vis nervøsitet, når jeg træder ind af døren og fortæller, hvad bruden skal "udsættes" for :)


  I kan vælge mellem platformsclairvoyance - se venligst ved siden af under clairvoyant homeparty - og en individuel clairvoyance til bruden.

  Sidst men ikke mindst

  Du bør altid huske på, at de råd og vejledninger, der kommer under en clairvoyance netop er råd og vejledninger fra den åndelige verden. Om du bagefter følger dem eller vælger at gøre noget helt andet, er altid 100% dit eget valg. Det vigtigste er, at du føler efter, om det er rigtigt at følge rådgivningen, så du ikke blot gør det, fordi det er blevet sagt under en clairvoyance. Vær opmærksom på at sygdom, ulykke og død aldrig kommer frem under en clairvoyance hos mig, så dette skal du ikke frygte at få information om.


  Der er ikke rigtigt noget du skal gøre for at forberede dig til en clairvoyance. Dog kan det måske være en god ide at skrive dine spørgsmål ned, så du husker, hvad det er, du vil spørge om. Jeg arbejder bedst, når jeg ikke ved noget om dig på forhånd.

   
   
   
   

  Har du spørgsmål til clairvoyance, eller ønsker du at bestille en tid, kan du udfylde  kontaktformularen, og jeg svarer dig hurtigst muligt.

  Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive en sms til mig på tlf. 201 207 44.

  Lavoyante v/Lilian Jeppesen  |  CVR.nr. 38068458  

  Krogslundvej 6  |   6621 Gesten  |  tlf. +45 201 207 44   

  Copyright @ Lilian Jeppesen