HEALING


Healing er overførsel af energi


Healing er en helt naturlig ting og betyder at gøre noget hel ved at tilføre energi fra universet. Man kan tilføre healingsenergi til alt, men jeg arbejder primært på mennesker og dyr.


Energien i os kan engang imellem blive ustabil eller svækket, og vi kan derfor føle os energiforladte, trætte eller dovne, fordi der er opstået forskellige fysiske og psykiske ubalancer i vores kroppe.

Healing kan beskrives som en bølge af en usynlig strøm af hvidt lys - en energi jeg bevidst trækker på fra universet, og som jeg bevidst visualiserer strømmer ind i kroppen hos min klient - menneske som dyr. Jeg bruger mine clairvoyante evner til at sanse, hvor der er ubalancer i energisystemet. Ved at tilføre store strømme af koncentreret healingsenergi, kan der løsnes op for blokeringer i energisystemet, og når energien igen flyder frit, vil klienten kunne mærke det.


Mennesker der får healing beskriver oplevelsen som "en indre oplevelse af at se en strøm af hvidt lys", "en varme i kroppen", "en indre fred og ro", "en prikken  i kroppen", "en utrolig afslapning" osv. På samme måde som mennesker oplever at få healing, sådan mærkes det også for dyr, for eksempel heste og hunde.


Når jeg healer, bliver mine hænder varme, og min klient vil hurtigt blive meget afslappet. Det er som om, at klienten bare ved, at nu kommer der hjælp.

FJERNHEALING


Om jeg giver healing til andre ved min fysiske tilstedeværelse sammen med klienten, eller om jeg ikke befinder mig i samme rum som min klient er underordnet.


Healingsenergien strømmer derhen, hvor jeg bevidst sender den uanset afstand.


Nogle gange føler jeg mig spontant tilskyndet til at heale en klient, jeg har til clairvoyance. Jeg spørger altid først, om klienten er indforstået med det. Som regel bliver jeg siddende på min stol overfor min klient og fjernhealer. 

HEALING AF HESTE OG HUNDE


Når jeg laver fjerntelepati på et dyr ud fra et mailet billede, benytter jeg mig også af fjernhealingen. Ligesom ved mine to-benede klienter sanser jeg, hvor ubalancen er ved mine firbenede klienter og visualiserer healingsstrømmen hen til det pågældende sted. 


Hesten jeg står bagved her på billedet, kunne næsten ikke gå. Jeg var hos den nogle gange for at give den teknikken Equine Touch, og jeg sluttede altid af med healing for på denne måde også at genoprette balancen. Man kan se, hvordan Sorte slapper fuldstændig af og nyder at få healing. 


Hvis et dyr har så ondt, at jeg ikke kan få lov til at give den Equine Touch eller intuitiv healingsmassage, så bruger jeg lidt tid på decideret healing og bagefter får jeg som regel lov til at fortsætte med fysiske berøringer. 


Uanset hvad jeg har healet eller lavet på dyret, slutter jeg altid af med healing af hele kroppen for at give dens indre energistystem størst mulig hjælp til at komme i balance igen. 

Hvis du vil se hele filmen om hesten Sorte der får Equine Touch kan du klikke her.