RESPONS

Telepati til pony ved telepatør, hestehvisker og clairvoyant Lilian Jeppesen, Gesten, Vejen

"Lilian var ude ved min pony og jeg i april måned, da vi havde nogle ridemæssige problemer. De er løst takket være hjælp fra Lilian. Vi har nu nået vores mål, som var at blive kvalificeret til landsstævner - derudover har vi den seneste tid fået flere gode end dårlige ture, både til træning og stævner, bla. var vi med til at vinde sydjysk mesterskab for hold 2016. Så tusinde tak til Lilian - kan kun anbefale et besøg af hende 👍".

Fra Facebook: Mette Jensen

16. oktober 2016

STÅR DU OG IKKE KAN FORSTÅ DIN HEST, ELLER KAN DU MÆRKE DIN HEST ER UFATTELIG KED AF DET ! så tøv ikke med at ring til Lavoyante Lilian Jeppesen - dyrlæger skal vi ha ja? men hvad kan vi bruge dem til når de ikke kan sæt sig 100% ind i hest og rytters verden . der er ting mellem himmel og jord. man skal ikke tro man skal vide. dem der ikke tror på ting der virkelig kan hjælpe de dejlige dyr og mennesker. fordi men ikke tror på healing osv, i tager skabt fejl . fordi i ikke har oplevet det . så er din hest skadet lider af sommereksem osv. så kontakt denne dame hun er guds gave i sig selv <3 nogle gange giver folk let op og siger : ej hesten er dum den fatter ingenting så nu giver vi den bare en sprøjte .. eller ej den skal ikke ha en chance den er for dyr i dyrlæge regning ?? ... bliver min mand syg skal penge aldrig fylde. penge skal vi ha ja? for at ha tag over hovedet og overleve... står du der ude og søger hjælp til dig og din hest , kat eller hun eller vil i kontakt med aføde. så gør noget ved det tast hendes nr på din mobil og du vil ha lilian ved din side <3 god dag herfra♥ DEL GERE SÅ FLERE KAN HJÆLPES. :)


Og lidt mere fra Mette:


Står du og skal ha hjælp til din hest ang. hvis den går med smerter, eller har haft at hårdt liv .... eller er stresset eller bare har nogle spørgsmål man gerne vil ha svar på så man kan arbejde ud for det for at fortså sin hest eller hjælpe den, af hele dens hjerte.. så giv den en julegave .. dig og din hest aldrig vil fortryde. kontakt Lavoyante Lilian Jeppesen <3 hun hjalp mig og mine heste <3 til vende tilbage til livet og .. til at forstå bedre.. så man ikke handler forkert og selv bliver ked og ramt af misforstålser . varme tanker herfra :)♥

Anita fortæller om mit besøg og om, hvad Equine Touch gjorde for hendes oldenborg, der havde hævede lymfer og tykke bagben. Klik her.

Camilla var ked af at hun ikke rigtig kunne komme i kontakt med den ene af sine heste. Måske var hun bare ikke den rigtige ejer? Telepati fik hende på andre tanker. Læs hvad telepati og Equine Touch gjorde for hende og hendes to heste ved at klikke her.

Sibba døjede med kraftig sommereksem. Det er hendes mave du kan se to billeder af under knappen Equine Touch. Læs om  Sibbas forvandling på grund af Equine Touch ved at klikke her.

Forsæla fik en sidste chance med Equine Touch, klik her.