TELEPATI

Telepati er fuldstændig det samme som clairvoyance/klarsyn til mennesker, det hedder bare telepati, når klienten er et dyr. Når jeg telepaterer/kommunikerer med dyr - primært heste og hunde - foregår det som regel online. Hvis ejeren ønsker det, kan jeg også komme hjem til vedkommende eller ud i stalden. Jeg får tilsendt et billede af dyret på sms/whatsapp/mail og laver telepatien ud fra dette. Ved hjælp af mine psykiske/åndelige evner og med hjælp fra mine åndelige vejledere/engle sætter jeg mig i forbindelse med hesten/hunden og får herefter forskellige informationer fra dyret, som jeg noterer og giver videre til ejeren.


På denne måde er det muligt at få alt muligt at vide fra dyret. Det kan være forvandlende for dyrene at få fortalt om, hvordan de går og har det. Får de det op-timale foder, er de tilfredse med træningen, er de bange for vand, har de ondt, er der nogle tidligere dårlige oplevelser i deres liv, der stadig påvirker dem, vir-ker de triste og kede af det? Lige så meget vi selv kan gå og spekulere over, lige så meget kan dyrene gå og tumle med. 


Ring eller skriv til mig, hvis du også kunne tænke dig at prøve en telepati. Uanset hvor skeptisk du er. Brug evt. formularen nederst på siden. Så kan vi aftale en tid, og jeg kan fortælle dig om, hvilke billeder jeg skal bruge.

HVAD VILLE DIN HEST ELLER HUND SIGE, HVIS DEN KUNNE TALE?

Telepati til heste ved telepatør, hestehvisker og clairvoyant Lilian Jeppesen, Gesten, Vejen
Telepati til heste for større forståelse og bedre resultater ved telepatør og clairvoyant Lilian Jeppesen, Gesten,Vejen

"Lilian var ude ved min pony og jeg i april måned, da vi havde nogle ridemæssige problemer. De er løst takket være hjælp fra Lilian. Vi har nu nået vores mål, som var at blive kvalificeret til landsstævner - derudover har vi den seneste tid fået flere gode end dårlige ture, både til træning og stævner, bla. var vi med til at vinde sydjysk mesterskab for hold 2016. Så tusinde tak til Lilian - kan kun anbefale et besøg af hende 👍".

Bettina Jensen anbefaler 

Lavoyante Lilian Jeppesen


tmSag29ip.oe nnohvseolrdmber d2dsel0d1sdtrh9n 

Min schæferhund Dexter havde som 3 mdr. hvalp haft en dårlig oplevelse hos dyrlægen og jeg har efterfølgende haft svært ved at rører ham omkring hale og på hans baglår.

Efterfølgende har han for snart 5 uger siden, været udsat for endnu en dårlig oplevelse, da vi havde indbrud i vores hjem, mens han var alene hjemme. Indbrudstyvene havde oversprøjtet ham med parfume i hovedet, brugt vores strygebræt til at drive ham rundt i huset og vores ostepat, mener de måske har rusket ham eller noget, da han havde flere forskubbede nakkehvirvler.

Dexter har siden indbruddet haft det dårligt psykisk. Hans glæde var væk, han havde svært ved at være alene og fik derfor stress dæmpende medicin. Han bed og meget især i mine fødder hver gang jeg tog sko på, ligesom om han ville holde mig fast, så jeg ikke kunne forlade ham.

Jeg tog derfor kontakt til Lilian.

Nu efter 2 gange fjerntelepati, har jeg igen min glade hund tilbage. Han kan igen snakke med mænd han ikke kender og være alene hjemme. Og så kan jeg for første gang i over et år, holde om hans hale og strigle hans baglår.

Så alt i alt en fantastisk oplevelse og dejlig fornemmelse at have sin glade hund tilbage. Jeg er dybt taknemmelig over at Lilian kunne hjælpe ham og jeg kan kun anbefale at prøve hvis man har et dyr med problemer.

KLIK HER FOR FLERE TILBAGEMELDINGER

VED AT LYTTE TIL DYRENE KAN DERES ADFÆRD ÆNDRES MARKANT, OG DER KAN OPSTÅ BEDRE HARMONI OG SAMARBEJDE

Telepati ved Lilian Jeppesen

FÅ STØRRE FORSTÅELSE FOR DIT DYR VED HJÆLP AF TELEPATI


Det kan være følelsesmæssigt hårdt for dyrene at få fortalt, hvordan de har det, og de kan derfor blive meget trætte efter en telepati. Derfor skal de have lov til at hvile sig og lave ingenting samme dag og også gerne dagen efter. Når jeg er færdig med telepatien og har fjernet/mindsket eventuelle traumer eller dår-lige oplevelser, slutter jeg af med healing for at samle energien igen. Healingen får dyrene til at slappe af, og giver dem en følelse af ro indeni. I svære tilfælde kan der være behov for yderligere telepati og healing i de nærmeste dage. 

 
 
 
 

Mangler du svar på noget, som jeg ikke har skrevet om her, eller ønsker du at bestille en tid, kan du evt. udfylde formularen her eller ringe/smse.

"Har du problemer med hesten,

ring til Lilian, hende i Gesten"